Pagina's

zaterdag 21 mei 2011

Afzwemmen!

Vandaag moest mijn neefje "Tim" afzwemmen dus op naar het zwembad Rhienderoord te Brummen! Bij de entree van het zwembad hing een groot doek met daarop bekende foto's voor mij. Twee jaar eerder heb ik daar een uitgebreide serie foto's gemaakt voor reclame materiaal maar nog nooit het uiteindelijke resultaat gezien. Ik moet zeggen dat het erg leuk is geworden. Hierbij een paar foto's zoals ik ze destijds genomen heb en het eindresultaat...Oja, Tim is geslaagd voor zijn A-diploma!



zondag 15 mei 2011

zaterdag 7 mei 2011

Je hebt groot en je hebt mega groot!

Afgelopen week mocht ik voor mijn bedrijfsmakelaar een verlaten bedrijfspand fotograferen van maar liefst 8 ha groot!!! Dat zei mij in eerste instantie niet zoveel maar als je nagaat dat 1 ha ongeveer zo groot is als 2 voetbalvelden dan krijg je een beetje een idee. Slik! Dat redt je niet met een paar flitsertjes ;-) Ik ben dus ruim een halve dag bezig geweest om alleen de bedrijfshallen en het exterieur vast te leggen. Voor de enorme bedrijfshallen heb ik HDR fotografie toegepast en voor het exterieur hoogtefotografie. De tilt-shift lens is onmisbaar bij dit soort opdrachten. Wat een genot om hiermee te werken. Geen vervorming en constant perfecte lijnen en goede scherpte.




dinsdag 3 mei 2011

Op stap met Wilfred in Doesburg

Afgelopen zondag (1 mei) ben ik samen met vriend Wilfred Bouchier (bekend van CameraTools) eens een dagje op stap geweest. Al tijden stond dit ontspannen foto-uitje in onze agenda's. Nu we beiden in het bezit zijn van een Nikon D3S moest het er maar eens van komen. Het weer was zeldzaam mooi en Doesburg uitermate rustig maar gezellig.
Hieronder een compilatie van wat beelden: